FAQ – Spørgsmål & Svar

  1. 1. Hvem er Stop Digging?

Stop Digging er en innovation inden for entreprenørbranchen, og vi er førende på markedet inden for udvikling, montering og salg af jordskruer med tilhørende applikationer. Installationen af jordskruer udføres af vores certificerede montører på kompetent vis uden at grave, og vi tilbyder en stabil forankring, som sparer tid og penge.

  1. 2. Anvendelsesområder?

Vi monterer jordskruer som forankring til flere forskellige projekter, såsom altaner, hegn, plankeværk, pergolaer, småhuse, lagre, legehuse, carporte, skilte, parkbænke, udestuer eller andre steder i udemiljøer. Vi har smarte løsninger og mange muligheder til de specifikke projekter.

  1. 3. Hvad afgør, hvilken jordskrue der skal anvendes?

Vi tilbyder mange forskellige skruemodeller i forskellige længder. Valget af skrue afgøres af jordforhold, belastning samt projekttype. Vi har derudover et veludviklet sortiment af applikationer og tilbehør til at løse din opgave. Vores jordskruer er tilpasset vores nordiske klima samt danske standardmål.

  1. 4. Hvad sker der, hvis der er sten i jorden?

Vi forborer altid et testhul, inden vi monterer jordskruen. Mindre sten eller grus flytter sig under forboringen, mens de mellemstore sten går i stykker. Er der store sten, har vi forskellige løsninger, idet vores faguddannede montører har stor erfaring med at løse de eventuelle problemer, som måtte opstå undervejs i processen.

  1. 5. Hvordan påvirkes skruen af frost?

Efter mange års erfaring med frost kan vi konstatere, at skruen klarer frosten. Vores skruer er designet til at kunne klare barske forhold, og vores jordskruer er specialudviklet til anvendelse i vores nordiske klima. Vores lokale montører har altid et godt kendskab til området samt referenceobjekter.

  1. 6. Anvender man de samme beregninger som til en betonsokkel?

Ja! Vi erstatter betonsoklen. Ved cc-mål og lignende beregninger kan I regne på samme måde som ved anvendelse af en betonsokkel. I forbindelse med belastninger ved større projekter anbefaler vi altid en træktest for at sikre, at jordskruen har den rette bæreevne.

  1. 7. Hvor stor en belastning klarer jordskruen; træk, tryk og horisontalt?

Alle vores jordskruer er testet og specificeret i forhold til træk, tryk og horisontal belastning. Klik på dette link: https://stopdigging.dk/vores-skruer-4-modeller-flere-laengder/ og klik på de respektive jordskruer for at se beregningerne. Disse beregninger er foretaget i normal landbrugsjord og kan derfor ændres af de specifikke forhold. Der genneføres en træktest for at imødegå de eventuelle lokale variationer.

  1. 8. Holdbarhed?

Vores jordskruer er specialudviklet og tilpasset vores nordiske klima, hvad angår tykkelse og overfladebelægning. Alle vores jordskruer er varmgalvaniserede i henhold til ISO 1461. Samtlige produkter er endvidere CE-certificerede og kommer fra ISO-certificerede produktionsanlæg.

  1. 9. Hvem er vores kunder?

Vi udfører arbejde for både private kunder og firmakunder. Alle vores montører er certificerede, har ID06 og entreprenørforsikring. Vi er leverandører til bl.a. NCC, Skanska, Peab, Riksbyggen og kommuner rundt omkring i Sverige. Stop Digging er den oplagte løsning, da vi tilbyder en omkostningseffektiv løsning og samtidig gør det enklere for kunden.

  1. 10 Hvad koster det?

Vores koncept er færdigmonteret på stedet til en fast pris pr. monteret jordskrue. Vores priser varierer, alt afhængigt af hvilken jordskrue der skal anvendes til projektet. Priserne varierer også i forhold til, hvor i landet du befinder dig.
Kontakt din lokale montør for at få et tilbud her:https://stopdigging.dk/find-montor/