AUTORISERET MONTØR

Vi skruer dit fundament
i [LOCATION]

Har du planer om at bygge en træterrasse, en carport eller noget andet, som behøver jordforankring med jordskruer? Kontakt os, så hjælper vi dig!

Klar på en formiddag

En af jordskruens største fordele er, at det er hurtigt at montere dem, så du kan begynde byggeriet med det samme. Vil du se flere film, kan du besøge Stop Diggings Youtube-kanal eller Facebookside. Du kan også se os montere jordskruer i nogle afsnit af Sofias änglar og Bygglov.
Sådan så det ud, da vi medvirkede i Arga snickaren og monterede jordskruer til træterrasse, stakit og klatrestativ.

LÆS MERE

Spar tid, penge og arbejde med jordskruer

DERHJEMME

Det er vigtigt at have et stabilt fundament ved ethvert byggeri, men at grave betonsokler ned er tungt og slidsomt. Heldigvis tilbyder vi et bedre alternativ – sokkel uden at grave! Vores jordskruer hjælper dig med hurtigt og nemt at realisere dit drømmeprojekt. Måske vil du bygge en træterrasse, et stakit, en trappe, en ny entré eller et legehus til børnene. Se, hvad andre har bygget, og beregn din idé.

BYGGERIET

Kunden har altid ret – og travlt. Når du vælger at forankre dit projekt med vores jordskruer, sparer du tid og penge. Vi kan montere året rundt, også svært tilgængelige steder og i jord, der er svær at grave i. At skabe et fundament af skruer passer særligt godt på allerede hårde overflader, hvor gravning ødelægger for meget. Med et jordfundament af skruer kan du klare flere opgaver.

INSTAGRAM

Jordskruer gør det lettere for dig – og gør byggeriet flottere

At bygge på et fundament af jordskruer er på mange måder lettere end at bygge på et fundament af betonsokler. Vi har lavet en masse spændende opgaver gennem årene, og vi har god erfaring med at anvende jordskruer på den bedste og mest effektive måde. Her deler vi og vores kunder nogle ekstra fine byggeprojekter – forankrede med jordskruer fra Stop Digging!