Montér skraldespanden med en jordskrue

Det er ikke specielt svært at montere skraldespande i boligområder, parker, i skolegårde, på legepladser og andre offentlige områder. Hvis skraldespanden fastgøres med en jordskrue, får du imidlertid en stabil og smart løsning, der påvirker omgivelserne i minimal grad. Desuden går det hurtigt med at få den på plads – ofte tager det ikke mere end en time per skrue.

Hold udgifterne nede med flere skraldespande

På offentlige pladser, hvor der færdes mange mennesker, bør der være flere skraldespande, så papir og andet skrald ikke havner på jorden. Via nogle både smarte, robuste og lettilgængelige skraldespande, mindsker du risikoen for, at dette sker, og du får samtidig et bedre miljø. Det betyder desuden også, at du slipper for ekstra udgifter til oprydning og rengøring. 

Hvorfor en jordskrue?

Hvis din skraldespand skal stå stabilt i al slags vejr, kræver det et solidt fundament. Vores specialudviklede jordskrue – af modellen rørskrue – skaber et godt fundament for skraldespande i mange forskellige mål. Rørskruen er specialudviklet til vores nordiske klima, ligesom den er varmegalvaniseret i henhold til ISO 1461 og har mål, der er tilpasset danske byggestandarder. Når vi borer skruen ned i jorden med vores specialværktøj, kiles den fast og bliver derved til en stabil forankring. Skraldespandens stolpe monteres herefter inden i rørskruen og fikseres hurtigt med fire bolte. Det giver dig en stabil og smart løsning med en minimal påvirkning af omgivelserne.

Vælger du at montere skraldespande med en rørskrue, kan du regne med en:

– Hurtig og effektiv montering
– Minimal påvirkning af omgivelserne
– Stabil forankring, som kan belastes direkte
– Fleksibel løsning, som kan flyttes og genanvendes
– Fast pris

Hvornår passer det ikke med en jordskrue?

StopDiggings jordskruer er et smart og smidigt alternativ til de traditionelle betonsokler. Du kan anvende jordskruen overalt, hvor du normalt ville nedgrave en præfabrikeret betonsokkel. Den passer dog ikke, hvis underlaget består af sten, eller hvis jorden er nygravet ned til 50 cm eller dybere. I det sidste tilfælde skal jorden først sætte sig, inden der kan foretages en god og stabil montering. Stenfyldt jord kan være et problem, men i de fleste tilfælde kan vi også montere en jordskrue i stenfyldt jord, eftersom vi forborer for alle skruer og samtidig kan knække både små og store sten.

Certificerede montører

Alle vores montører er certificerede, og vi udfører opgaver for både privatpersoner og en lang række virksomheder inden for byggeri og forvaltning, eksempelvis NCC, Skanska, Peab og Riksbyggen. Vi har også etableret et samarbejde med et stort antal kommuner i bl.a. Sverige.

Flere ting, du skal overveje

Sørg for at vælge skraldespande af en høj kvalitet og i materialer, som kan modstå hård slitage over længere tid. Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal give afkald på det æstetiske – i langt de fleste tilfælde går design og funktion hånd i hånd.

Kontakt os, hvis du vil have et tilbud eller hurtig kontakt til en af vores certificerede montører.
Er du forretningsdrivende, og er du interesseret i et samarbejde? Kontakt os, og så fortæller vi dig gerne mere om, hvad vi kan tilbyde.