Tips til dig, som har brug for en indhegning

Et hegn er måske ikke det flotteste at have på sin grund, men i mange tilfælde er det nødvendigt. Hvis du har brug for at beskytte noget – børn, dyr, planter eller din grund, er et hegn sandsynligvis det smarteste alternativ. Selvom et hegn ikke giver den samme beskyttelse mod vinden som eksempelvis et plankeværk, er det stadig et godt alternativ, som ikke kræver særligt megen vedligeholdelse.

Til at begynde med; du behøver ingen byggetilladelse til denne type indhegning, så du kan med andre ord sætte det op hvor som helst på din grund. Der er dog én undtagelse. Hvis du vil sætte det op i skellet, kræver det en tilladelse fra din nabo.

Let at montere

Det er ikke særligt kompliceret at montere et hegn, men materialet kan dog veje en del, og i mange tilfælde kræver monteringen to personer. Inden du anskaffer dit materiale, bør du lave en tegning over det område, du vil indhegne. Lav tegningen så præcis som muligt, og markér de forskellige stolper tydeligt. Du vil få stor glæde af tegningen, når du skal ud til en forhandler for at købe materialer. Med tegningen får forhandleren et klart billede af din idé, hvilket gør, at du kan få både det rigtige materiale samt nyttige tips.

Vær omhyggelig med jorden

En almindelig faldgrube, når det handler om montering af hegn, er, at man ikke er tilpas opmærksom på jordforholdene. Der kan være vandledninger i jorden under dit hegn, som ikke må gå i stykker, eller måske er jorden ikke plan nok. Inden du sætter lågen op, bør du selvfølgelig undersøge jorden grundigt, da det er vigtigt, at området er så plant, at lågen kan åbnes og lukkes uden problemer. Et andet tip er at overveje, hvor stor en låge du rent faktisk behøver. Selvom du ikke planlægger at køre igennem lågen med to biler, er det måske alligevel praktisk med en dobbeltlåge.

Brug StopDiggings jordskrue, når du forankrer dit hegn

Med vores jordskruer bliver det både billigere og nemmere at sætte dit hegn op! I stedet for at grave hele haven op og sætte betonsokler ned, kan du anvende vores jordskruer med et meget bedre og mere stabilt resultat.

Vi har skruer til alle slags forskellige jordforhold og bygninger. Vores rørskrue passer godt til forankring af et hegn, men såfremt du har besværligt terræn på grunden, hjælper vi dig gerne med at finde den bedste løsning!

StopDigging har mere end 100 certificerede montører i hele Danmark – kontakt os i dag for at finde din nærmeste montør.