Slut med at grave og støbe

Der skal ikke graves. Der skal ikke støbes. De er hurtige at montere og kan monteres året rundt – også om vinteren. Jordskruer fra Stop Digging er en nyhed på de danske marked, som overfløddiggør nedgravning af trykimprægnerede stolper eller betonblokke, når der skal opføres et hegn, en terrasse, en altan, en carport, et haveskur, et støjværn, en bænk, en hytta, en flagstang, et stakit, en badebro, et udehus og meget andet.

Jordskruerne kan bruges til opsætning af både stort og småt – også ved strre bygge- og anlægsarbejder.

Sparer tid og penge – De er både tid og penge at spare med vores jordskruer. Det går hurtigt, og man slipper for at få græsplæne og fliser fravet op, som det er nødvendigt at gøre, hvis man ska støbe eller nedgrave betonstolper. Har man f.eks. brostensbelægning, fjerner vi kun den brosten, der ligger, kvor jordskruen skal monteres, og borer der. Jordskruer kan också monteres direkte gennem eksisterende trædek og asfalt, fortæller Martin Byrum, der er medejer af StopDigging Danmark. Han rilføjer: -Når der ikke skal støbes, kan monteringen af selve konstruktionen påbegyndes straks, når jordskruerne er på plads.

At man forborer et hul i jorden for at sikre en stærk montering. Mindre sten i jorden forskubbes under boringen, og sten på op til 40 cm i diameter, som blokerer, gennembrydes.

  • Vi har lige monteret fire forskellige skruefundamenter i Den Fybske Landsby. Museet er meget positiv omkring vores arbejde, fordi vi var inde og ude igen samme dag, uden at man kunne se brugsspor efter os, forklarer han.

Specialudviklet til det nordiske klima

Jordskruerne fra Stop Digging er specialudviklet i Sverige til at klare det nordiske klima. De er fremstillet af stål, overfladen er galvaniseret, og så er de CE-Mærket og her i landet – tilpasset måleenheder i henhold til den danske byggestandard.

Der fås fire grundmodeller I forskellige længder (80-200cm med mulighed for yderligere førlengelse) og diametre, afhængigt af hvad der skal monteres, hvordan projektets belastningskrav er, og hvordan jordforholdene omfatter en adapterskrue, en rørskrue, en stolpeskrue og en bjælkekskrue.

slut med at grae og støbe slut med at grae og støbe