Stop Digging:
En innovation i byggebranchen

Stop Digging er markedsledende i Europa inden for udvikling, montering og salg af jordskruer med tilhørende applikationer. Vi har egen udviklings- og produktionsafdelinger i både Sverige og Asien, og derfor kan vi tilpasse skruer og tilbehør til vores nordiske klima samt tilpasse må-leenhederne i henhold til de respektive landes byggestandarder. Alle vores produkter er CE-mærkede, og vores produktionsanlæg er ISO-certificerede.
Vi har p.t. flere end 140 samarbejdspartnere, der monterer vores skruer i Danmark, Sverige, Norge, Åland, Baltikum, England og Tyskland. Montering af jordskruer for slutbrugere udføres af vores lokale montører. Når det gælder større entrepriser, samarbejder vi med geologer, bygge- og materialeingeniører og Swecos konstruktører for at sikre, at de enkelte løsninger opfylder de gældende krav til bæreevne, vind og belastning.

Hvordan arbejder vi?

Stop Digging er mere end bare en skrue. Vores koncept består i, at du som kunde får en byggeklar grund af vores certificerede montører. I stedet for at gå i gang med at grave, når det er tid til at forankre dit projekt, tilbyder vi en smartere løsning med vore forskellige jordskruer.
Uanset om du skal bygge et stakit, en træterrasse eller forankre noget andet, så hjælper vores montører dig med grunden til dit projekt. Vore anvendelsesområder er ubegrænsede.
Vi gør arbejdet for dig, og du sparer tid og penge.

 

Vil du vide mere om os?
Udfyld dine kontaktinformationer i formularen forneden, så bliver du kontaktet af en af vores montører.
Du kan også ringe direkte til os: +45 699 18 500