ARBEJD HURTIGT OG SMART.

ANVEND JORDSKRUE I DIT PROJEKT.

BLIV INSTALLATØR IDAG.

Spar tid og brug jordskruen sammen med dine egne produkter og opgaver.

Udfyld formularen så kontakter vi dig.

Allan Skjold, Kontaktperson Danmark StopDigging

BLIV INSTALLATØR I DIT OMRÅDE.

Kontakt Allan for at diskutere dine muligheder.

Allan Skjold, Kontaktperson Danmark

Mobil: +45 81771200

E-mail: allan.skjold@stopdigging.dk

Her i StopDigging leder vi alltid efter nye installatører og partner som vil arbejde med jordskruer. Vil du lige som os, arbejde smartere og mere miljørigtigt? Uanset din virksomheds størrelse, kan vi finde en måde at arbejde sammen.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig!

Sluta Gräv AB, Grustagsgatan 1B, 254 64 Helsingborg, Sweden

NEMT AT KOMME IGANG

Du får en dansk kontaktperson, som hjælper dig med opstarten. Sammen skræddersyrer I en startpakke som gør dig klar, til at kunne installere jordskruer i din virksomhed på få uger. Startpakken er din eneste investering, for at kunne arbejde med jordskruer.

VORES PRODUKT- OG TEKNOLOGIAFDELING HJÆLPER DIG GERNE

Vores afd. er til rådighed hvis du har brug for hjælp til beregninger, service af maskiner eller forbedringer af et produkt. Da vi har partner i det meste af verden, kan vi i fællesskab finde den bedste løsning på en givet opgave.

FORDELE VED AT ARBEJDE MED OS:

  • Teknisk support
  • Marketingstøtte
  • Spare tid
  • Øge produktiviteten
  • Fleksible løsninger
  • Store og små konstruktioner
  • Klimarigtigt produkt
  • Bredt udvalg af maskiner
  • Produktudvikling i Sverige
  • Certificeret

FIRE VIGTIGE GRUNDE TIL AT DU BØR BRUGE JORDSKRUER

INGEN GRAVNING =

MINIMAL PÅVIRKING

Jordskruer har en minimal indvirkning på det omgivende miljø. Jordskruen monteres med specialudstyr, hvilket betyder at du undgår opgravningsaffald eller restprodukt der skal bortskaffes. Denne metode reducere forstyrrelser af det omkringliggende miljø og minimere landskabsændringer. Derved sparer du både tid, penge og det giver mulighed for en mere effektiv proces.

HURTIG INSTALLATION

Installationen af en jordskrue kan gøres på kort tid. Du kan have fundamentet færdigt på et par timer, alt efter hvor mange skruer du skal sætte. Når sidste skrue er sat, er fundamentet klar til belastning.

KLIMARIGTIGT

Ved installering af jordskruer minimeres CO2-udledningen med gennemsnitlig 60 %, installationen af jordskruer giver dine kunder et miljøvenligt alternativ til traditionelle betonfundamenter. Derudover er jordskruen designet til genbrug. Det betyder, at den kan tages op og genbruges i fremtidige projekter. Ved at tilbyde dine kunder en helhedsløsning med jordskruer viser du, at du er engageret i at levere bæredygtige og miljøvenlige løsninger.

BYG SAMME DAG

Da jordskruen er et byggeklart fundament, kan det belastes lige efter opsætning. Dette betyder ingen spildtid mellem fundament og byggeri. Projektet kan derfor gennemføres hurtigere og du sparer arbejdstimer.

sgu bjælkeskrue stopdigging
sgs stolpeskrue stopdigging
sgc adapterskrue stopdigging
sgn rørskrue stopdigging
sgp adapterskrue stopdigging
sg ex adapterskrue stopdigging

OVENFOR SER DU ET UDVALG AF VORES JORDSKRUER