VORES JORDSKRUER

STOP DIGGINGS SKRUER ERSTATTER BETONSOKLER –
STABILT FUNDAMENT OG FORANKRING AF HØJESTE KVALITET
Kontakt os

HVAD ER EN JORDSKRUE?

Betonsokkel eller jordskrue? Svaret giver sig selv: Der findes en jordskrue til ethvert projekt. Bjælkeskrue, stolpeskrue, adapterskrue og rørskrue – vi har fire grundlæggende skruemodeller med forskellige beslag, længder og mål, alt afhængigt af hvad der skal forankres, hvilke belastningskrav der gør sig gældende, og hvilke jordforhold der er tale om. Derudover har vi en række applikationer til specialmontage. Dér, hvor du har brug for et fundament, kan vi også montere en jordskrue!

VORES SKRUER OG APPLIKATIONER

VI HAR JORDSKRUER TIL ALLE FORMÅL

products

SGC ADAPTERSKRUE

Vores universalskrue SGC har en rund plade med flere huller til applikationer, og størrelsen på pladen giver mulighed for justeringer i to led. Skruens kraftige dimensioner i kombination med en ekstra tyk zinkbelægning gør den stærk og holdbar og dermed velegnet til tunge opgaver.

ANVENDES BLANDT ANDET TIL:
Moduler
Solceller
Hegn/Plankeværk
LÆS MEREDatablad
products

SGP ADAPTERSKRUE

Vores adapterskrue SGP har et centralt hul på skruehovedet samt et kraftigt gevind, hvilket gør den velegnet til mange forskellige applikationer. Designet giver gode justeringsmuligheder og er derfor et ideelt valg til de projekter, der har brug for en stor fleksibilitet, men stiller færre krav til belastningen.

ANVENDES BLANDT ANDET TIL:
Moduler
Solceller
Hegn/Plankeværk
LÆS MEREDatablad
products

SGU BJÆLKESKRUE

Vores bjælkeskruer er det rigtige valg, når du vil montere et fundament af liggende reglar, såsom et bjælkelag til en hytte eller bæreliner til en træterrasse. Skruerne fås i fem længder, hvilket gør det muligt at udjævne niveauforskelle i jorden og samtidig bibeholde stabiliteten.

ANVENDES BLANDT ANDET TIL:
Træterrasse
Hytte
LÆS MEREDatablad
products

SGN RØRSKRUE

Rørskruen er, som navnet antyder, en rørformet jordskrue, der er designet til at holde en aflang eller cylinderformet genstand inde i skruen. Den fås i flere mål til forskellige behov, og når rørskruen er monteret, skal du blot føre det emne ned, som skal forankres, og fiksere det med fire bolte. Det er både hurtigt og nemt.

ANVENDES BLANDT ANDET TIL:
Skiltning
Parkmiljø
Afspærring
LÆS MEREDatablad
products

SG EX ADAPTERSKRUE

SGC EX består af 3 dele. En skrue, en midterdel samt en top. Med denne modulære jordskrue kan du fortsætte med at bygge, indtil du har opnået den nødvendige dybde eller den kapacitet, der efterspørges.

ANVENDES BLANDT ANDET TIL:
Moduler
Hegn/Plankeværk
LÆS MEREDatablad
products

SGS STOLPESKRUE

Nu kan du sige farvel til støbte stolpefundamenter for altid. Vores stolpeskruer gør arbejdet både hurtigere og nemmere – men lige så stabilt som traditionelle sokler. Skruen fås i to forskellige standardbredder, der passer til dit projekt.

ANVENDES BLANDT ANDET TIL:
Carport
Hegn
LÆS MEREDatablad

VI ER DÉR, HVOR DU ER. KONTAKT OS.

JORDSKRUER
FRA STOP DIGGING
VINDER ENHVER KAMP

LÆS MERE OM FORDELENE VED JORDSKRUER

STOP DIGGINGS JORDSKRUER ER SPECIALUDVIKLET TIL DET NORDISKE KLIMA OG OPRETHOLDER DEN HØJESTE KVALITET I ALLE HENSEENDER

Vi tilbyder 25 års garanti på
 alle vores skruer

Alle skruer er
CE-mærkede

Materialet i
skruerne er stål,
ISO 630 Fe 360A

Skruernes overflade
er 
galvaniseret i henhold til
DIN EN ISO 1461

Produktionsprocessen
er certificeret enligt
ISO 9001

FAQ – OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Jordskrue hvordan, hvor,
hvornår? Her får du svar.

Ethvert byggeprojekt byder på unikke forudsætninger, men vores jordskruer er alsidige og gør det muligt at forankre både små og store emner på sikker vis. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os.

01 Hvorfor vælge en jordskrue?

Jordskruen fra Stop Digging giver en stabil forankring i underlaget, som sparer både tid og penge. Jordskruen gør dit byggeprojekt nemmere: Du slipper for at bære tunge stolper eller blande beton, ligesom du slipper for at lægge mange arbejdstimer og kræfter i at grave og derefter genoprette den omgivende jord. Hvis du støber, skal du også vente på hærdningen. Jordskruerne kan monteres hele året rundt, selv i frost, og fungerer i langt de fleste jordarter. Det er lynhurtigt at montere jordskruerne, og du kan anvende fundamentet direkte.

Stop Diggings jordskruer må ikke forveksles med de jordankre og stolpefundamenter, der kan købes i byggemarkeder. Stop Diggings innovative jordskruer bliver altid monteret af vores autoriserede montører, og du får således en komplet løsning.

02 Stop Diggings kunder

Vi udfører opgaver for både enkeltpersoner og virksomheder, og alle vores montører er autoriserede. Vi har blandt andet leveret fundamenter til NCC, Skanska, Peab, Riksbyggen og flere kommuner rundt om i Sverige.

03 Jordskrue, hvornår?

Jordskruer kan anvendes som fundamenter i både private og offentlige miljøer. Jordskruer som fundament er et godt valg til udendørsområder, parkbænke, skraldespande, skilte, hegn, støjværn, afskærmninger til skraldespande, miljøhuse, cykelskure og meget mere. Vi har smarte løsninger og masser af muligheder for at udvikle specifikke projekter. Så hvis du har en opgave, har vi jordskruen, der passer dertil!

04 Jordskrue, hvor dybt?

Hvor dybt jordskruerne skal forankres, afhænger af belastningen og de eksisterende jordforhold. Vi har skruer i længder fra 580 mm til 2500 mm for at kunne skabe stabile jordfundamenter i de fleste underlag og byggeprojekter. Vi hjælper dig med at vælge den rigtige skrue til ethvert projekt og enhver placering.

05 Jordskrue, hvor lang?

Hvor lange jordskruer du behøver, varierer i forhold til jordforholdene, belastning og naturligvis karakteren af det pågældende byggeri. Vi har fire forskellige grundmodeller – adapterskrue, rørskrue, stolpeskrue og bjælkeskrue – de fås i flere længder for at imødekomme alle behov og forudsætninger. Der findes desuden et stort sortiment af applikationer til forskellige typer af specialmontage, eksempelvis flagstænger. Alle vores jordskruer er fremstillet til det nordiske klima med mål, der er tilpasset de gældende byggestandarder.

06 Jordskrue i stenet jord?

Vi forborer altid et såkaldt “pilothul”, før vi monterer jordskruen. Mindre sten trykkes ned ved forboringen, mens de mellemstore sten splintres. Vi har forskellige løsninger, alt afhængigt af situationen, og vores autoriserede montører har en omfattende uddannelse og lang erfaring med at løse diverse problemstillinger.

Er der en klippe, dér hvor du skal bygge, kan vores montører bore hul i selve klippen og forankre med en ståldup. Hvis din konstruktion, såsom en træterrasse, er placeret delvist over en klippe, vil vi udvikle en unik løsning fra gang til gang. I nyudgravet jord skal man tage ekstra hensyn til eventuelle jordnedsynkninger for at kunne udføre en god og stabil montering af jordskruer, eksempelvis ved at vælge en længere skrue.

Vores jordskruer fungerer godt på selv stejle skråninger, hvor du vil forankre eksempelvis en trappe, bygge en terrasse eller montere diverse legeredskaber. Stop Diggings skruemodeller fås i forskellige længder, og sammen med vores applikationer, herunder plader og L-støtter, kan vi udføre mange former for specialmontage.

07 Jordskrue, frost?

Vi kan montere jordskruer året rundt. Vores jordskruer er specialudviklede til at klare hårde forhold og det nordiske klima. Vil du vide mere? Vi hjælper dig gerne, hvis du har brug for flere informationer eller referencer.

08 Jordskrue, holdbarhed?

Vores ISO 630 FE 360 jordskruer er specialudviklede og tilpasset det nordiske klima med hensyn til materialetykkelse og belægning. Alle vores jordskruer er varmgalvaniserede i henhold til ISO 1461. Alle produkter er CE-mærket og fremstillet i henhold til EN 1090-1:2009. Produktionsfaciliteterne er også blevet certificeret i henhold til ISO 9001. Vores jordskruer har en anslået levetid på 100 år*.

*Stop Digging angiver en anslået minimumslevetid for sine jordskruer. Dette afspejler det antal år, hvor en installeret skrue forventes at kunne opfylde sit tekniske formål under normale omstændigheder. Vurderingen bygger på flere års erfaring og forskning.

09 Jordskrue, nedsynkning?

På samme måde som betonsoklen kan jordskruen blive påvirket af nedsynkninger i jorden, men vores jordskruer af stål påvirkes generelt ikke af frost. I nyudgravet jord skal vi tage ekstra hensyn til dette for at kunne udføre en god og stabil montering af jordskruer, eksempelvis ved at vælge en længere skrue.

10 JORDSKRUE, BELASTNING

Alle vores jordskruer er gennemtestede med stor omhu, og der er angivet nøje specifikationer for træk, tryk og horisontal belastning. Læs mere om vores skruer her. Disse værdier er fundet gennem en række tests i forskellige jordtyper og kan ændres af forskellige jordbundsforhold. For at fastslå lokale værdier kan vi udføre en træktest.

11 JORDSKRUE CERTIFICERINGER

Vores jordskruer er specialudviklede og tilpasset det nordiske klima med hensyn til materialetykkelse og belægning. Alle vores jordskruer er varmgalvaniserede i henhold til ISO 1461. Alle produkter er CE-mærket, og produktionsfaciliteterne er certificeret i henhold til IS0 9001.

12 Jordskrue, pris?

Vi tilbyder en fast pris, ifølge tilbud. Vores priser varierer dog alt afhængigt af, hvilken jordskrue du skal anvende, og hvor i landet du befinder dig – alle projekter har unikke forudsætninger. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

SPECIALMONTAGE

APPLIKATIONER

Til vores jordskruer findes der en række applikationer til forskellige typer af specialmontage. Ved hjælp af vores smarte tilbehør kan vores skruer anvendes til at forankre eksempelvis byggehegn, skure, flagstænger, støjværn og solcelleanlæg.

Vi kan også udvikle særlige applikationer til dit projekt, alt efter dine behov og ønsker. Kontakt os for nærmere information.

BESLAG TIL BYGGEPLADSHEGN

Kombineres med en rørskrue med en diameter på 67 mm. Disse skruer er hurtige og nemme at montere. Kombineret med dette specialbeslag, der er tilpasset standard byggepladshegn, får du en stabil og sikker forankring.

Produktblad

FLAGSTANGSBESLAG

Et specialudviklet beslag, der kombineres med én eller tre jordskruer, alt afhængigt af flagstangens højde.

Produktblad

STØJVÆRNSBESLAG

Eksempler på forskellige fastgørelser – hvert projekt er unikt, og den pågældende bestilling tager derfor også højde for de individuelle forudsætninger.

Produktblad

APPLIKATIONER TIL FLERE FORMÅL

products
SGF
products
SGE
products
SGL
products
SGC PLADE
products
PLADE 150x150
products
BARAKBESLAG
ENKELTSÆT
products
BARAKBESLAG
DOBBELTSÆT
JORDSKRUENS FORDELE

SPECIALMONTAGE
MED JORDSKRUE

Vores jordskruer omfatter en række anvendelser til forskellige typer specialmontage, herunder et bjælkebeslag 70 mm, et stolpebeslag 70 mm, en plade 150×150 mm og L-støtte – alt sammen egnet til vores adapterskrue. Ved hjælp af vores smarte tilbehør kan vores skruer anvendes til at forankre eksempelvis flagstænger, støjværn, solcelleanlæg og byggepladshegn.

Som du kan se, er der få begrænsninger for anvendelsen af vores jordskruer – tøv ikke med at kontakte os med spørgsmål. Du er også hjertelig velkommen til at stille os en udfordrende opgave. Vi udvikler en løsning og forankrer dit projekt hurtigt og meget prisvenligt!

expectedLife

INSTALLATION OVERALT, ÅRET RUNDT

MONTERING AF JORDSKRUE – SÅDAN FOREGÅR DET

Før skruerne monteres, forbores alle huller, for at skruerne lettere får fæste. Forboringen giver os også en idé om, hvilke jordbundsforhold der er tale om, så vi kan vælge den rigtige længde og placering af hver skrue. Vores teknologi kan håndtere alle jordtyper, kompakt ler er ikke noget problem, og mindre sten flytter sig eller splintres. Hvis vi støder på store sten eller et andet hårdt underlag, kan vi enten justere skruens position eller placere dupper i stenen. I porøs jord eller sand anvender vi vores længste skrue.

Monteringen er ligetil, og det tager kun et par minutter at montere hver skrue. Jordskruerne monteres med vores specialudviklede maskine, der har et ekstremt højt drejningsmoment. Den er endda i stand til at montere skruer, når der er frost i jorden. Maskinen beskadiger ikke græs eller andre overflader – hvis der er brug for et jordfundament i brosten, løfter vi kun én sten og borer, i asfalt laver vi nemt et pænt hul til skruen.

*Sluta Gräv anger en uppskattad minsta livslängd för sina markskruvar. Värdet speglar det antal år en installerad skruv förväntas uppfylla sitt tekniska syfte under normala förutsättningar – och är baserat på flerårig erfarenhet och forskning.

VORES MASKINPARK

SPECIALUDVIKLEDE MASKINER

SGM03

SGM03 er vores mindste håndholdte installationsmaskine. Via et let og kompakt design udvikler SGM03 et drejningsmoment på 1800 Nm, og den er fremragende til installationer af små og mellemstore jordskruer. Maskinen kan håndteres nemt og pålideligt af én enkelt montør.

SGM07

SGM07 er den kraftigste maskine i vores sortiment af håndholdte installationsmaskiner. Med en kraftig elektrisk motor producerer SGM07 5300 Nm i moment og har en ubelastet hastighed på 20 omdrejninger pr. minut i højgearstilling. Med andre ord er SGM07 i stand til at håndtere større installationer og under de fleste forhold.

Maskiner til projekter med store volumer

SGM69

SGM69 er den mindste maskine i vores store højvolumensegment. Der er tale om en pålidelig platform i kombination med en hydraulisk rotator, der udvikler 1200 Nm i drejningsmoment og har en meget høj rotationshastighed. SGM69 kan nemt installere en lille eller mediumstor jordskrue på mindre end et minut.

SGM2000

SGM2000 er vores største og mest avancerede installationsmaskine. Med en hydraulisk justerbar rig, et stort drejningsmoment samt et udtrækssystem vil SGM2000 kunne installere jordskruer ved en meget høj hastighed – og med stor effektivitet. Maskinen kan udstyres med udstyr til at logge drejningsmomentet i realtid, en fuld GPS-positionering samt et trykluftsdrevet DTH-bor til et meget hårdt underlag.

authenticate

AUTORISATION GIVER KVALITET

VELUDDANNEDE MONTØRER

Monteringen udføres af Stop Diggings autoriserede montører, der har gennemgået vores omfattende montagetræning til forskellige jordtyper og forskellige miljøer.

KONTAKT OS