products

SGN Rørskrue

Rørskruen er, som navnet antyder, en rørformet jordskrue. Den er designet til at holde en aflang eller cylinderformet genstand inde i skruen. Den fås i flere forskellige mål, alt efter behov. Når rørskruen er monteret, skal du blot føre det emne ned, som skal forankres. Fastgør det med fire bolte – det er hurtigt og nemt.

ANVENDES BLANDT ANDET TIL:
Skiltning
Parkmiljø
Afspærring
DOWNLOAD DATABLAD

Specifikationer

LÆNGDE: 865-2500 mm

SKRUENS TYKKELSE: 2 ELLER 4 MM

YDRE DIAMETER: 67-114 MM

GEVIND FÆSTEHUL: 4 X M12

TRYKKRAFT: 10,5–55 KN

TRÆKKRAFT: 4,5–41,5 KN

HORISONTALKRAFT: 3–14,5 KN

Expected Life 100 Years

CE-Stamp

Certifieringer

MaterialeISO 630 FE 360A
Produkt EN 1090
Galvanisering EN 1461
Fremstillingsproces ISO 9001:2015
Installationsproces ISO 9001:2015

*Stop Digging angiver en anslået minimumslevetid for sine jordskruer. Dette afspejler det antal år, hvor en installeret skrue forventes at kunne opfylde sit tekniske formål under normale omstændigheder. Vurderingen bygger på flere års erfaring og forskning.

Flere jordskruer

Alle skruer
products

SG EX ADAPTERSKRUE

SGC EX består af 3 dele. En skrue, en midterdel samt en top. Med denne modulære jordskrue kan du fortsætte med at bygge, indtil du har opnået den nødvendige dybde eller den kapacitet, der efterspørges.

ANVENDES BLANDT ANDET TIL:
Moduler
Hegn/Plankeværk
LÆS MEREDatablad
products

SGS STOLPESKRUE

Nu kan du sige farvel til støbte stolpefundamenter for altid. Vores stolpeskruer gør arbejdet både hurtigere og nemmere – men lige så stabilt som traditionelle sokler. Skruen fås i to forskellige standardbredder, der passer til dit projekt.

ANVENDES BLANDT ANDET TIL:
Carport
Hegn
LÆS MEREDatablad
products

SGC ADAPTERSKRUE

Vores universalskrue SGC har en rund plade med flere huller til applikationer, og størrelsen på pladen giver mulighed for justeringer i to led. Skruens kraftige dimensioner i kombination med en ekstra tyk zinkbelægning gør den stærk og holdbar og dermed velegnet til tunge opgaver.

ANVENDES BLANDT ANDET TIL:
Moduler
Solceller
Hegn/Plankeværk
LÆS MEREDatablad