Betonsoklens udfordrer

siden 2012

Kontakt os
STOP DIGGING

En opstarter
i byggebranchen

Sluta Gräv är ett svenskt bolag, grundat 2012 av Kim Olsson och Håkan Liljekvist. Med en vision om ett bekvämare och smartare sätt att bygga har vi på kort tid vuxit till att bli marknadsledande på markfundament av markskruv. Sluta Grävs huvudkontor ligger i Helsingborg men vårt arbetsområde sträcker sig över hela Norden och flera kontinenter.

Stop Digging er en svensk virksomhed, grundlagt i 2012 af Kim Olsson og Håkan Liljekvist. Med en vision om en nemmere og smartere måde at bygge på, er vi på kort tid vokset til at blive markedsførende på jordfundamenter af jordskruer. Stop Diggings hovedkontor ligger i Helsingborg, men vores arbejdsområde strækker sig over hele Norden og til flere kontinenter.

Stop Digging klarer arbejdet, samtidig med at du sparer tid og penge. Vores medarbejdere drives af altid at være bedst og tilgodese dit behov for et stabilt jordfundament. Med Stop Digging får du som kunde tilgang til alt, hvad du behøver for et sikkert og holdbart fundament til dit byggeprojekt. Vi tager ansvar hele vejen – fra idé til færdigt fundament.
Jordskruen har gjort hverdagen lettere for privatpersoner, offentlige aktører og virksomheder, som skal bygge altaner, lagerrum og andre småhusbygninger, sætte vejskilte, skraldespande eller stakitter op. Ved at vælge jordskruer fra Stop Digging, i stedet for den besværlige betonsokkel, sparer du tid, kræfter og penge.

Lyder det som noget for dig? Så vil vi her hos Stop Digging være glade for at kunne arbejde sammen med dig.

HISTORIEN BAG SUCCESSEN

MED EN SMART JORDSKRUE FORANDRER VI VERDEN

Revolutionerande idéer kan komma när du minst anar det. Sluta Gräv började med två vänner och ett parti boule en vacker vårdag 2011.

I sit arbejde i byggebranchen havde Kim Olsson set, hvor nemt og praktisk man monterer solcelleanlæg ved hjælp af lange skruer i jorden. Han overvejede, om han kunne anvende samme teknik til den træterrasse, han ville bygge derhjemme – og derfor slippe for det triste og tunge arbejde med at grave hul i jorden og støbe betonsokler.

Han luftede idéen for sin ven, Håkan Liljekvist, da de mødtes på boulebanen før en kamp. ”Men hvis du vil slippe for det, så må der jo være tusind andre, som også gerne vil slippe for det”, svarede Håkan eftertænksomt.
Der blev stille lidt, mens de overvejede betydningen af det, Håkan netop havde sagt.

Omtrent et år senere havde de designet og testet flere forskellige skrueprototyper, sagt deres daværende jobs op og startet Stop Digging. En virksomhed som siden da har modtaget flere udmærkelser og virkelig er kommet ud i verden.

”Stop Digging forsætter sin ekspansion. I dag er vi aktive på 12 geografiske markeder, og vi vil fortsætte med at vækste. Jordskruens fordele, og vores koncept, vil skridt for skridt udkonkurrere beton og andre alternativer til disse applikationer”, siger Richard Alm VD fra Stop Digging.

VI ER DÉR, HVOR DU ER. KONTAKT OS.

designed
KVALITET I HVERT LED

Svensk design og udvikling

Alle vores skruer er designet og udviklet i Sverige. De er udviklet til at kunne modstå det barske nordiske klima og testet i de hårdest mulige miljøer. De ruster ikke, har en lang levetid og kan meget nemt skilles ad og anvendes igen. De er således både holdbare og bæredygtige.

Stop Diggings forskellige jordskruer er resultatet af et langt og omhyggeligt udviklingsarbejde i tæt samarbejde med et team bestående af erfarne konstruktører og rådgivere. Det tager mindst et halvt år at udvikle en ny skruemodel, og vi forbedrer og videreudvikler løbende vores eksisterende sortiment.

Skruerne produceres under licens på flere forskellige fabrikker i Asien. Vores leverandør har været vores samarbejdspartner siden opstarten og leverer altid en meget høj kvalitet. Skruerne har en forventet levetid på mindst 100 år*.

*Stop Digging angiver den estimerede minimumslevetid for sine jordskruer. Dette afspejler det antal år, hvor en installeret skrue forventes at kunne opfylde sit tekniske formål under normale omstændigheder. Vurderingen bygger på flere års erfaring og forskning.

VI ER DÉR, HVOR DU ER

BESTIL FUNDAMENTET TIL DIT BYGGEPROJEKT

Er du klar til at gå i gang med dit byggeprojekt? Stop Digging monterer jordskruer som stabilt fundament i hele landet. Gå videre og find en Stop Digging-montør nær din bopæl.

Kontakt os