Betonsoklens udfordrer

siden 2012

STOP DIGGING

En opstarter
i byggebranchen

Stop Digging er en svensk virksomhed, grundlagt i 2012 af Kim Olsson og Håkan Liljekvist. Med en vision om en nemmere og smartere måde at bygge på, er vi på kort tid vokset til at blive markedsførende på jordfundamenter af jordskruer. Stop Diggings hovedkontor ligger i Helsingborg, men vores arbejdsområde strækker sig over hele Norden og til flere kontinenter.

Stop Digging klarer arbejdet, samtidig med at du sparer tid og penge. Vores medarbejdere drives af altid at være bedst og tilgodese dit behov for et stabilt jordfundament. Med Stop Digging får du som kunde tilgang til alt, hvad du behøver for et sikkert og holdbart fundament til dit byggeprojekt. Vi tager ansvar hele vejen – fra idé til færdigt fundament.
Jordskruen har gjort hverdagen lettere for privatpersoner, offentlige aktører og virksomheder, som skal bygge altaner, lagerrum og andre småhusbygninger, sætte vejskilte, skraldespande eller stakitter op. Ved at vælge jordskruer fra Stop Digging, i stedet for den besværlige betonsokkel, sparer du tid, kræfter og penge.

Lyder det som noget for dig? Så vil vi her hos Stop Digging være glade for at kunne arbejde sammen med dig.

HISTORIEN BAG SUCCESSEN

MED EN SMART
JORDSKRUE
FORANDRER
VI VERDEN

Revolutionerende idéer kan komme, når man mindst venter det. Stop Digging begyndte med to venner og en omgang boule på en smuk forårsdag i 2011.

I sit arbejde i byggebranchen havde Kim Olsson set, hvor nemt og praktisk man monterer solcelleanlæg ved hjælp af lange skruer i jorden. Han overvejede, om han kunne anvende samme teknik til den træterrasse, han ville bygge derhjemme – og derfor slippe for det triste og tunge arbejde med at grave hul i jorden og støbe betonsokler.

Han luftede idéen for sin ven, Håkan Liljekvist, da de mødtes på boulebanen før en kamp. ”Men hvis du vil slippe for det, så må der jo være tusind andre, som også gerne vil slippe for det”, svarede Håkan eftertænksomt.
Der blev stille lidt, mens de overvejede betydningen af det, Håkan netop havde sagt.

Omtrent et år senere havde de designet og testet flere forskellige skrueprototyper, sagt deres daværende jobs op og startet Stop Digging. En virksomhed som siden da har modtaget flere udmærkelser og virkelig er kommet ud i verden.

”Stop Digging forsætter sin ekspansion. I dag er vi aktive på 12 geografiske markeder, og vi vil fortsætte med at vækste. Jordskruens fordele, og vores koncept, vil skridt for skridt udkonkurrere beton og andre alternativer til disse applikationer”, siger Richard Alm VD fra Stop Digging.

KVALITET I HVERT LED

Svensk design og udvikling

Alle vores skruer er designet og udviklet i Sverige, fremstillet til at kunne klare det hårde, nordiske klima, og testet i de hårdest tænkelige miljøer. De ruster ikke, de har lang levetid, og de kan superlet demonteres og genanvendes. De er altså bæredygtige på mere end én måde.

Bag Stop Diggings forskellige jordskruer ligger et langt og omhyggeligt udviklingsarbejde i tæt samarbejde med et team af erfarne konstruktører og rådgivere. En ny skruemodel tager mindst et halvt år at udvikle, og vi forbedrer og videreudvikler hele tiden vores eksisterende sortiment.

Skruerne licensfremstilles i et par forskellige fabrikker i Asien af en leverandør, som har været samarbejdspartner fra starten, da de leverer meget høj kvalitet. Vi tilbyder 25 års garanti på alle vores skruer.

LÆS MERE

Spar tid, penge og arbejde med jordskruer

DERHJEMME

Det er vigtigt at have et stabilt fundament til ethvert byggeri, men at grave betonsokler ned er tungt og slidsomt. Heldigvis tilbyder vi et bedre alternativ – sokler uden at grave! Vores jordskruer hjælper dig med hurtigt og enkelt at realisere dit drømmeprojekt. Måske vil du bygge en træterrasse, et stakit, en trappe, en ny entré eller et legehus til børnene. Se, hvad andre har bygget, og beregn din idé.

BYGGERIET

Kunden har altid ret – og travlt. Når du vælger at forankre dit arbejde med vores jordskruer, sparer du tid og penge. Vi kan montere skruer året rundt, også på svært tilgængelige steder og i jord, som er svær at grave i. At sætte et fundament af skruer passer særlig godt på allerede hårde overflade, hvor gravning ødelægger for meget. Med et jordfundament af skruer kan du klare flere opgaver.

HER FINDER DU OS

Find din lokale montør

Stop Diggings autoriserede montører leverer stabile jordfundamenter af skruer i hele landet. Kontakt os, hvis du har spørgsmål, vil lave et prisforslag eller vil booke montering med det samme.

HER FINDER DU OS

Find din lokale montør

Stop Diggings autoriserede montører leverer stabile jordfundamenter af skruer i hele landet. Kontakt os, hvis du har spørgsmål, vil lave et prisforslag eller vil booke montering med det samme.