SKAB ET SMART OG HOLDBART FUNDAMENT

VI LEVERER OG MONTERER JORDSKRUER TIL DINE BYGGEPROJEKTER
Kontakt os

Vores professionelle montører anvender specialudstyr, ligesom de er sikkerhedsuddannede, har ID06-identifikation og er entreprenørforsikrede. De er autoriserede i overensstemmelse med Stop Diggings ISO 9001-certificering. Det er en vigtig del af vores koncept ikke kun at levere skruen, men også at montere den på professionel vis.

BANEBRYDENDE

STOP DIGGINGS JORDSKRUE
ERSTATTER 
BETONSOKLEN

Stop Digging er en international virksomhed med svenske rødder, der har udviklet jordskruen – et innovativt koncept for jordforankring, der fungerer som en fuldgod erstatning for betonsokler og betonplader. Vi monterer jordskruen i jorden, hvad enten der er tale om større byggeprojekter eller en mere simpel løsning. Vi har montører over hele landet, og med os som partner er det hurtigt at komme i gang.

Vi har jordskruer i flere forskellige modeller og mål udvalgt efter anvendelse, jordforhold og belastningskrav, så der kan skabes et stabilt fundament for det pågældende projekt. Derudover findes der et stort udvalg af applikationer til specialmontage, eksempelvis til flagstænger og byggepladshegn. Alle fastgørelser har mål, der passer til de gældende byggestandarder.

Vores jordskruer er forarbejdede i galvaniseret stål, er specialudviklede og tilpasset det nordiske klima. De er CE-certificerede i henhold til standarden EN 1090-1:2009, og vores produktionsanlæg er ISO-certificerede. Alle skruer er gennemtestede, og der er angivet specifikationer med hensyn til træk, tryk og horisontal belastning. Stop Digging er certificeret i henhold til standarden ISO 9001:2015, hvilket også indebærer, at monteringen, som vores autoriserede partnere udfører, er ISO-certificeret.

designed

ALSIDIG FUNKTION

EN JORDSKRUE TIL
ENHVER OPGAVE

Jordskruer passer lige så godt til private som offentlige miljøer. Vi kan håndtere alle slags projekter, fra parkeringsskilte og bænke i boligområder til hele fundamenter i udemiljøer ved større nybyggerier.

Stop Diggings skruer passer også godt til midlertidig montering, eftersom de nemt kan demonteres og genanvendes uden at skade jorden, eksempelvis ved sportsarrangementer og festivaller eller til skurvogne og hegn, når en byggeplads etableres.

Vores skruesortiment omfatter adapterskruer, rørskruer, stolpeskruer og bjælkeskruer i flere længder for at imødekomme alle behov og jordforudsætninger. Vores kunder anvender jordskruer til blandt andet skurvogne, redskabsskure, cykelskure, genbrugsstationer, støjværn og trafikskilte.

Vores skruer

SÅDAN LÆGGER VI FUNDAMENTET FOR DIT BYGGERI

1

SÆT JORDSKRUEN IND PÅ TEGNINGEN

Når du anvender vores jordskruer, kan du optimere byggearbejdet, så arbejdet skrider hurtigt frem. De fungerer til alle underlag og fås i forskellige varianter. Kontakt Stop Digging, indhent et skræddersyet tilbud og book en af vores autoriserede montører.

2

MONTERING AF SKRUERNE

Vores montører skruer hurtigt jordskruerne ned ved hjælp af vores specialudviklede maskiner med et højt drejningsmoment. Vores teknologi kan håndtere alle jordtyper, kompakt ler er ikke noget problem, og mindre sten flytter sig eller splintres. Hvis vi støder på store sten eller andre former for hårdt underlag, kan vi enten flytte skruens position, sætte dupper i stenen eller placere en skrue på begge sider af den.

3

HURTIGE RESULTATER, UANSET UNDERLAG OG ÅRSTID

Jordskruerne kan hurtigt monteres, selv når der er frost i jorden. Straks efter monteringen kan byggeriet påbegyndes, da der ikke er beton, som først skal hærde. Det betyder, at kundens ønsker kan opfyldes hurtigt, og at din virksomhed har tid til at påtage sig flere opgaver.

4

expectedLife

ET SMART OG 
MILJØVENLIGT VALG

Jordskruer sparer dig tid og arbejdskraft, men du kan også tilbyde et alternativ, der reducerer miljøpåvirkningen for dine kunder. I gennemsnit udleder produktionen af en jordskrue 60 % mindre kuldioxid end produktionen af en betonsokkel. Jordskruen er et bæredygtigt og sikkert valg. Den forventede levetid er minimum 100 år*.

*Stop Digging angiver den estimerede minimumslevetid for sine jordskruer. Dette afspejler det antal år, hvor en installeret skrue forventes at kunne opfylde sit tekniske formål under normale omstændigheder. Vurderingen bygger på flere års erfaring og forskning.

“Jeg har kun positive ting at sige.”

SKANSKA VALGTE

JORDSKRUER FRA

Stop Digging

DA SKANSKA SKULLE BYGGE ET NYT BOLIGOMRÅDE I HELSINGBORG, VALGTE DE AT HYRE OS TIL AT MONTERE JORDSKRUERNE TIL ET STØJVÆRN VED GUSTAVSLUND.

“Vi kommer helt sikkert til at gøre det igen. Jordskruer er en rigtig god løsning. Startafstanden for at montere dem er kort, og de samlede omkostninger er attraktive,” fortæller indkøbschef Patrik Samevall.

Tidligere troede Skanska ikke, at jordskruer ville være en løsning for deres projekter, men nu har virksomheden skiftet mening.

MILJØ & HOLDBARHED

MED EN FLOT JORDSKRUE REDUCERER VI MILJØPÅVIRKNINGEN

I dag tegner betonproduktionen sig for en stor del af byggebranchens samlede klimapåvirkning. Når du i stedet vælger en jordskrue, gør du planeten en tjeneste – produktionen af vores jordskruer udsender i gennemsnit 60 % mindre kuldioxid end produktionen af betonsokler.
Kvaliteten er også holdbar. Vores virksomhed og monteringsproces er certificeret i henhold til ISO 9001. Vores jordskruer er specialudviklede og tilpasset det nordiske klima med hensyn til materialetykkelse og belægning. De er varmgalvaniserede i henhold til ISO 1461, fremstillet og CE-certificerede i henhold til EN 1090-1:2009. Vores produktionsanlæg er endvidere certificeret i henhold til ISO 9001. Alle vores jordskruer er gennemtestede, og der er angivet specifikationer med hensyn til træk, tryk og horisontal belastning. Skruerne har en forventet levetid på minimum 100 år*.

Vores jordskruer findes i BASTA-registret og har modtaget vurderingen “Anbefalet” af det svenske Byggvarubedömningen.

*Stop Digging angiver den estimerede minimumslevetid for sine jordskruer. Dette afspejler det antal år, hvor en installeret skrue forventes at kunne opfylde sit tekniske formål under normale omstændigheder. Vurderingen bygger på flere års erfaring og forskning.

SKRUENS FORDELE

STOP DIGGING GØR DET GRUNDLÆGGENDE ARBEJDE HURTIGT OG OMKOSTNINGSEFFEKTIVT

Når du vælger jordskruer, undgår du det tunge og tidskrævende arbejde med at grave og støbe, og du kan glemme alt om hærdningstider. Monteringen tager kun et par minutter per skrue, og du kan straks begynde at anvende fundamentet. Du sparer tid og penge, og dine kunder bliver tilfredse med din hurtige levering.

Vores jordskruer kan monteres i langt de fleste underlag året rundt. Så der er ingen grund til at udskyde noget forarbejde, vi skruer også i frost. Vores autoriserede montører har erfaring med forankring i alt fra stenet jord til sandjord.

Jordskruerne er miljøvenlige på alle måder – ud over at være et klimasmart valg er monteringen også skånsom mod overfladen, hvilket reducerer behovet for at skulle genskabe overfladen eller bortskaffe diverse bunker. Skruen fungerer som et glimrende fundament for midlertidige bygninger og installationer, da den efterlader minimale spor, når den fjernes. Vi kan også montere jordskruer i trange rum eller på de steder, hvor det enten ikke er muligt eller hensigtsmæssigt at grave.

INDHENT TILBUD

Læs mere om vores skruer

Stop Digging

BANEBRYDENDE AKTØR I BRANCHEN

Stop Digging er en svensk virksomhed grundlagt i 2012 af Kim Olsson og Håkan Liljekvist. Med visionen om at gøre det nemmere og smartere at sætte gang i byggerier er vi på kort tid blevet markedsledende inden for jordskruer som fundament. Stop Diggings hovedkontor er placeret i Helsingborg, men vores arbejdsområde strækker sig over hele Norden og flere kontinenter.

OM STOP DIGGINGBliv partner
FAQ – OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Jordskrue hvordan, hvor,
hvornår? Her får du svar.

Ethvert byggeprojekt byder på unikke forudsætninger, men vores jordskruer er alsidige og gør det muligt at forankre både små og store emner på sikker vis. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål her på siden, er du altid velkommen til at kontakte os.

01 Hvorfor vælge en jordskrue?

Jordskruen fra Stop Digging giver en stabil forankring i underlaget, som sparer både tid og penge. Jordskruen gør dit byggeprojekt nemmere: Du slipper for at bære tunge stolper eller blande beton, ligesom du slipper for at lægge mange arbejdstimer og kræfter i at grave og derefter genoprette den omgivende jord. Hvis du støber, skal du også vente på hærdningen. Jordskruerne kan monteres hele året rundt, selv i frost, og fungerer i langt de fleste jordarter. Det er lynhurtigt at montere jordskruerne, og du kan anvende fundamentet direkte.

Stop Diggings jordskruer må ikke forveksles med de jordankre og stolpefundamenter, der kan købes i byggemarkeder. Stop Diggings innovative jordskruer bliver altid monteret af vores autoriserede montører, og du får således en komplet løsning.

02 Stop Diggings kunder

Vi udfører opgaver for både enkeltpersoner og virksomheder, og alle vores montører er autoriserede. Vi har blandt andet leveret fundamenter til NCC, Skanska, Peab, Riksbyggen og flere kommuner rundt om i Sverige.

03 Jordskrue, hvornår?

Jordskruer kan anvendes som fundamenter i både private og offentlige miljøer. Jordskruer som fundament er et godt valg til udendørsområder, parkbænke, skraldespande, skilte, hegn, støjværn, afskærmninger til skraldespande, miljøhuse, cykelskure og meget mere. Vi har smarte løsninger og masser af muligheder for at udvikle specifikke projekter. Så hvis du har en opgave, har vi jordskruen, der passer dertil!

04 Jordskrue, hvor dybt?

Hvor dybt jordskruerne skal forankres, afhænger af belastningen og de eksisterende jordforhold. Vi har skruer i længder fra 580 mm til 2500 mm for at kunne skabe stabile jordfundamenter i de fleste underlag og byggeprojekter. Vi hjælper dig med at vælge den rigtige skrue til ethvert projekt og enhver placering.

05 Jordskrue, hvor lang?

Hvor lange jordskruer du behøver, varierer i forhold til jordforholdene, belastning og naturligvis karakteren af det pågældende byggeri. Vi har fire forskellige grundmodeller – adapterskrue, rørskrue, stolpeskrue og bjælkeskrue – de fås i flere længder for at imødekomme alle behov og forudsætninger. Der findes desuden et stort sortiment af applikationer til forskellige typer af specialmontage, eksempelvis flagstænger. Alle vores jordskruer er fremstillet til det nordiske klima med mål, der er tilpasset de gældende byggestandarder.

06 Jordskrue i stenet jord?

Vi forborer altid et såkaldt “pilothul”, før vi monterer jordskruen. Mindre sten trykkes ned ved forboringen, mens de mellemstore sten splintres. Vi har forskellige løsninger, alt afhængigt af situationen, og vores autoriserede montører har en omfattende uddannelse og lang erfaring med at løse diverse problemstillinger.

Er der en klippe, dér hvor du skal bygge, kan vores montører bore hul i selve klippen og forankre med en ståldup. Hvis din konstruktion, såsom en træterrasse, er placeret delvist over en klippe, vil vi udvikle en unik løsning fra gang til gang. I nyudgravet jord skal man tage ekstra hensyn til eventuelle jordnedsynkninger for at kunne udføre en god og stabil montering af jordskruer, eksempelvis ved at vælge en længere skrue.

Vores jordskruer fungerer godt på selv stejle skråninger, hvor du vil forankre eksempelvis en trappe, bygge en terrasse eller montere diverse legeredskaber. Stop Diggings skruemodeller fås i forskellige længder, og sammen med vores applikationer, herunder plader og L-støtter, kan vi udføre mange former for specialmontage.

07 Jordskrue, frost?

Vi kan montere jordskruer året rundt. Vores jordskruer er specialudviklede til at klare hårde forhold og det nordiske klima. Vil du vide mere? Vi hjælper dig gerne, hvis du har brug for flere informationer eller referencer.

08 Jordskrue, holdbarhed?

Vores ISO 630 FE 360 jordskruer er specialudviklede og tilpasset det nordiske klima med hensyn til materialetykkelse og belægning. Alle vores jordskruer er varmgalvaniserede i henhold til ISO 1461. Alle produkter er CE-mærket og fremstillet i henhold til EN 1090-1:2009. Produktionsfaciliteterne er også blevet certificeret i henhold til ISO 9001. Vores jordskruer har en anslået levetid på 100 år*.

*Stop Digging angiver en anslået minimumslevetid for sine jordskruer. Dette afspejler det antal år, hvor en installeret skrue forventes at kunne opfylde sit tekniske formål under normale omstændigheder. Vurderingen bygger på flere års erfaring og forskning.

09 Jordskrue, nedsynkning?

På samme måde som betonsoklen kan jordskruen blive påvirket af nedsynkninger i jorden, men vores jordskruer af stål påvirkes generelt ikke af frost. I nyudgravet jord skal vi tage ekstra hensyn til dette for at kunne udføre en god og stabil montering af jordskruer, eksempelvis ved at vælge en længere skrue.

10 JORDSKRUE, BELASTNING

Alle vores jordskruer er gennemtestede med stor omhu, og der er angivet nøje specifikationer for træk, tryk og horisontal belastning. Læs mere om vores skruer her. Disse værdier er fundet gennem en række tests i forskellige jordtyper og kan ændres af forskellige jordbundsforhold. For at fastslå lokale værdier kan vi udføre en træktest.

11 JORDSKRUE CERTIFICERINGER

Vores jordskruer er specialudviklede og tilpasset det nordiske klima med hensyn til materialetykkelse og belægning. Alle vores jordskruer er varmgalvaniserede i henhold til ISO 1461. Alle produkter er CE-mærket, og produktionsfaciliteterne er certificeret i henhold til IS0 9001.

12 Jordskrue, pris?

Vi tilbyder en fast pris, ifølge tilbud. Vores priser varierer dog alt afhængigt af, hvilken jordskrue du skal anvende, og hvor i landet du befinder dig – alle projekter har unikke forudsætninger. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

VORES SERVICE

ANVEND JORDSKRUER TIL DIT PROJEKT

Stop Diggings erfarne montører leverer byggeklare jordfundamenter i hele landet. Kontakt os, hvis du har spørgsmål, vil have hjælp til projektet, ønsker at få et tilbud eller vil booke tid til montering.

INDHENT TILBUDKONTAKT OS