products

SGC ADAPTERSKRUE

Vores universalskrue SGC har en rund plade med flere huller til applikationer, og størrelsen på pladen giver mulighed for en større justering i to led. Skruens kraftige dimensioner i kombination med en ekstra tyk zinkbelægning gør den stærk og holdbar og dermed velegnet til tunge opgaver.

ANVENDES BLANDT ANDET TIL:
Moduler
Solceller
Hegn/Plankeværk
Download datablad

Specifikationer

LÆNGDE: 865-2500 mm

SKRUENS TYKKELSE: 4 mm

FLANGETYKKELSE: 8 mm

YDRE DIAMETER: 76 mm

FLANGE: platta med diameter 200 mm

GEVIND FÆSTEHUL: M20

TRYKKRAFT: 13,5–55 kN

TRÆKKRAFT: 7–41,5 kN

HORISONTALKRAFT: 3,5–14,5 kN

Expected Life 100 Years

CE-Stamp

Certifieringer

MaterialeISO 630 FE 360A
Produkt EN 1090
Galvanisering EN 1461
Fremstillingsproces ISO 9001:2015
Installationsproces ISO 9001:2015

*Stop Digging angiver en anslået minimumslevetid for sine jordskruer. Dette afspejler det antal år, hvor en installeret skrue forventes at kunne opfylde sit tekniske formål under normale omstændigheder. Vurderingen bygger på flere års erfaring og forskning.

Flere jordskruer

Alle skruer
products

SGP ADAPTERSKRUE

Vores adapterskrue SGP har et centralt hul på skruehovedet samt et kraftigt gevind, hvilket gør den velegnet til mange forskellige applikationer. Designet giver gode justeringsmuligheder og er derfor et ideelt valg til de projekter, der har brug for en stor fleksibilitet, men stiller færre krav til belastningen.

ANVENDES BLANDT ANDET TIL:
Moduler
Solceller
Hegn/Plankeværk
LÆS MEREDatablad
products

SGU BJÆLKESKRUE

Vores bjælkeskruer er det rigtige valg, når du vil montere et fundament af liggende reglar, såsom et bjælkelag til en hytte eller bæreliner til en træterrasse. Skruerne fås i fem længder, hvilket gør det muligt at udjævne niveauforskelle i jorden og samtidig bibeholde stabiliteten.

ANVENDES BLANDT ANDET TIL:
Træterrasse
Hytte
LÆS MEREDatablad
products

SGN RØRSKRUE

Rørskruen er, som navnet antyder, en rørformet jordskrue, der er designet til at holde en aflang eller cylinderformet genstand inde i skruen. Den fås i flere mål til forskellige behov, og når rørskruen er monteret, skal du blot føre det emne ned, som skal forankres, og fiksere det med fire bolte. Det er både hurtigt og nemt.

ANVENDES BLANDT ANDET TIL:
Skiltning
Parkmiljø
Afspærring
LÆS MEREDatablad