GØR DIT TILBUD MERE ATTRAKTIVT

Bliv partner
FÅ MERE AT VIDE

UDFYLD FORMULAREN, OG TILKENDEGIV DIN INTERESSE

ER DU ALLEREDE PARTNER?
LOG IND HER!

Robin Lindén Partneransvarig Norden

BLIV PARTNER I STOP DIGGING!

Vi søger netop nu efter flere engagerede bygge- og anlægsvirksomheder, der har et ønske om at gøre deres produktsortiment mere attraktivt med Stop Diggings komplette forretningskoncept. På få år har vores unikke koncept – monterede jordskruer – indtaget markedet med stor succes, og Stop Digging har udviklet et netværk med mere end 100 partnere i flere lande. Partnerskabet gør os stærke. Vi hjælper hinanden og arbejder både for os selv og hinanden.

Stop Diggings jordskruer er et attraktivt og efterspurgt alternativ til de mere traditionelle fundamenter, såsom betonsoklen. Kendskabet til jordskruen og dens fordele er stigende i vores kundegrupper, ikke mindst fordi det er et miljøvenligt alternativ. Vores store udvalg af skruer gør det også muligt at forankre konstruktioner på svært tilgængelige steder og i følsomme miljøer, hvilket åbner op for et nyt marked. Den stigende interesse for solenergi har også gavnet vores partneres virksomheder, da jordskruer her er et særdeles praktisk fundament.

Vores partnere administrerer deres egne kunder, fra forespørgsel til fakturering. Kunderne kommer ofte fra den respektive partners lokale netværk, men Stop Digging byder også ind med en mere centraliseret markedsføring. Samarbejde er nøglen til vores fælles succes.

SÅDAN HAR VORES PARTNERE OPLEVET SAMARBEJDET

”MIT MÅL NU ER
AT MONTERE EN 
MASSE SKRUER”

JANNE HYNYNEN, FINLAND

underline
Janne Hynynen blev nysgerrig omkring Stop Digging efter at have læst om os på Facebook. Han driver en byggevirksomhed i Kuopio i det østlige Finland. Efter den første kontakt over nettet bookede vi et møde i Helsinki, hvor vi fortalte mere om vores jordskruer og vores partneroplæg. Janne syntes, at det hele lød rigtig godt, og han er nu en af vores partnere i Finland. Han ser mange fordele ved samarbejdet.

– Jordskruen er en fantastisk idé. Den er let at montere, den passer overalt, og den kan anvendes på mange forskellige måder, fortæller Janne Hynynen.

Han vil satse stenhårdt på at sælge den i Finland.
– Mit mål nu er at montere en masse skruer, siger han.

FORDELE VED AT VÆRE PARTNER

VI TAGER HÅND OM VORES FAMILIE

Vores partneres succes er vores succes. I vores mission om at erstatte alle verdens betonsokler med vores jordskruer er du som partner en nøglespiller. Derfor sørger vi for, at de virksomheder, der vælger at blive vores partnere, også har alle forudsætninger for, at det lykkes.

SOM PARTNER FÅR DU

ET RENTABELT SUPPLEMENT
TIL DIN VIRKSOMHED


Du får mulighed for at udvide dit produktsortiment med en ny service, der giver dig nye opgaver, kunder – og en større omsætning. Vi tilbyder support inden for teknologi, logistik og viden om, hvordan man opbygger en succesfuld virksomhed. Via vores intranet får du adgang til alle de informationer, du har brug for. Det tæller alt fra manualer til aftaler, skabeloner, tilbud og ordrebekræftelser.

SOM PARTNER FÅR DU

ADGANG TIL STOPDIGGINGS FORRETNINGSKONCEPT


Vi hjælper dig også med digital markedsføring, salg og profilering – alt sammen, så du kan koncentrere dig om at sælge og montere vores jordskruer.

SOM PARTNER FÅR DU

UNDERVISNING OG
AUTORISATION


Du vil modtage undervisning i vores produkter og maskiner – og en unik autorisation. Det er en vigtig del af vores koncept – vi ønsker ikke kun at levere selve jordskruen, men ønsker også at levere en professionel montering. Vi giver dig naturligvis løbende teknisk support, og vores eksperter i montage af jordskruer står altid klar til at rådgive dig.

SOM PARTNER FÅR DU

ET NYT NETVÆRK AF
KOLLEGER OG KUNDER


Du får et nyt professionelt netværk, kolleger over hele verden og et fantastisk fællesskab. Vi arrangerer partnermøder og inviterer dig til at blive del af et socialt netværk, hvor partnerne inspirerer hinanden. Gennem Stop Digging får du chancen for at blive en drivkraft i udviklingen af en konservativ branche – sammen kan vi vokse os stærke.

SÅDAN HAR VORES PARTNERE OPLEVET SAMARBEJDET

”MAN KAN RINGE
NÅR SOM HELST
MED SPØRGSMÅL"

ROB HERSTRÖTER & HUGO BOSCH, NEDERLÄNDERNA

underline
Rob Herströter og Hugo Bosch har et byggefirma i Tiel-regionen i Holland. Vores samarbejde blev påbegyndt, da de ønskede at finde en enkel og stabil løsning til at forankre forskellige konstruktioner i jorden. De begyndte at søge online.

– Jeg fandt en løsning, der lød interessant, men den fandtes ikke i Holland, fortæller Rob Herströter.

Dét, Rob havde fundet informationer om, var Stop Digging og vores jordskruekoncept. Efter at have sendt et par e-mails frem og tilbage fik han og Hugo besøg af en af vores sælgere. Rob og Hugo fik her en introduktion til Stop Digging, vores skruer og hvordan partnerskabet fungerer. Efter lidt betænkningstid besluttede de sig for at indgå i et partnersamarbejde. De sætter pris på opbakningen fra hovedkontoret i Helsingborg.

– Jeg kan godt lide hele konceptet, og du kan ringe når som helst, hvis du har spørgsmål til maskinerne eller ønsker råd om, hvordan du monterer en skrue i et bestemt underlag, siger Hugo Bosch.

Rob og Hugo ser store udviklingsmuligheder med jordskruen og samarbejdet med Stop Digging.
– Der er så mange forskellige situationer og ting, man kan anvende jordskruen til. Nu får vi endnu flere kunder til at opdage det,” siger Rob Herströter.

SÅDAN BEGYNDER DU SAMARBEJDET MED STOP DIGGING

Markedet for Stop Diggings koncept vokser, i takt med at flere og flere opdager alsidigheden og fordelene ved jordskruen. Derfor glæder vi os over samarbejdet med nye partnere, lige fra små til mellemstore virksomheder inden for byggeriet – og med stærke, lokale rødder.

VI TROR PÅ, AT DU

  • er en dreven iværksætter med et etableret bygge- eller entreprenørfirma.
  • har ambitioner om at udvikle din virksomhed, så den er i vækst.
  • ser Stop Digging og vores unikke jordskruer som et muligt supplement til din nuværende virksomhed.

Hvis du er interesseret i at samarbejde med os, er første skridt at booke en aftale, som finder sted på vores hovedkontor i Helsingborg. Her får du en grundig introduktion til Stop Digging, vores forretningskoncept, og hvordan partnerskabet fungerer. Du kommer til at møde medarbejdere fra vores forskellige afdelinger, og vi giver dig svar på alle dine spørgsmål. Vi gennemgår vores sortiment af skruer og lader dig teste vores maskiner. Hvis du vælger at takke ja til samarbejdet, begynder du med en startpakke, der indeholder alt, hvad du har brug for til at komme hurtigt i gang.

This is the form anchor. Don't delete please.

STOP DIGGING GIVER DIG NYE KUNDER OG INDTÆGTER

BLIV EN DEL AF STOP DIGGING

Udfyld formularen, så kontakter vi hurtigst muligt.