Udvid din værktøjskasse med jordskruer.

Vi søger flere installatører og samarbejdspartnere.

STOPDIGGING VOKSER.

Arbejd med os som partner,  installatør, samarbejd med os om konkrete projekter, eller tilbyd vores jordskruer sammen med dine egne produkter og ydelser.

Efterspørgslen efter jordskruer er stigende. Bring jordskruen ind i din virksomhed.

Kontakt Amanda Eek for at diskutere dine muligheder. Hon kan besvare de spørgsmål, du måtte have, og guide dig til et optimalt arrangement.

AMANDA EEK – Sales Assistant DK

Ring til mig, hvis du er interesseret i at arbejde med jordskruer i din egen virksomhed.

Tel: +46(0)73 – 536 83 46  Mejl: amanda.eek@stopdigging.se

BLIV EN DEL AF STOP DIGGING

Udfyld formularen, så kontakter vi hurtigst muligt.

Sluta Gräv AB, Grustagsgatan 1B, 254 64 Helsingborg, Sweden

Med vores kundeløsning kan du bruge jordskruer til dine projekter.

Vi tilbyder fleksible kundeløsninger, fordi det skal være nemt for dig at komme i gang. Du får tilknyttet en kontaktperson til at guide dig gennem de første trin. Vi skræddersyer dit startsæt til dine behov, så du kan være klar til at installere jordskuer i din virksomhed på blot et par uger. Startpakken er din investering for at etablere fodfæste i din virksomhed.

Vores produkt- og teknologiafdeling hjælper dig gerne med din investering.

Vores produkt- og ingeniørafdeling står til rådighed for dig, hvis du har brug for hjælp til beregninger og maskinservice eller hvis du vil drøfte forbedringer af eksisterende produkter.

Vores tilbud, dine fordele:

 • Kundeforespørgsler (Leads)
 • Teknisk support
 • Marketingstøtte
 • Spare tid
 • Øge produktiviteten
 • Fleksible løsninger
 • Store og små konstruktioner
 • Arbejd klimavenligt
 • Bredt udvalg af maskiner
 • Produktudvikling i Sverige
 • Certificeringer

Fire vigtige grunde til at bruge jordskruer

Minimal miljøpåvirkning

Jordskruer har en minimal indvirkning på det omgivende miljø, hvilket gør dem til et ideelt valg til bæredygtige byggeprojekter. Traditionelle fundamenter kræver omfattende udgravning og opfyldning, hvilket kan påvirke det omgivende økosystem betydeligt. Derimod kræver jordskruer minimal udgravning og har et mindre fodaftryk, hvilket reducerer deres miljøpåvirkning.
Fordi jordskruer monteres ved hjælp af specialudstyr, påvirker de desuden jorden og den omkringliggende vegetation mindre. Dette kan bidrage til at bevare det lokale økosystem og minimere forstyrrelsen af dyrelivets levesteder.

Genanvendelig og genanvendelig

En anden miljøfordel ved jordskruer er, at de kan genbruges og genanvendes. I modsætning til traditionelle fundamenter, som ofte efterlades på pladsen efter nedrivning, kan jordskruer nemt fjernes og genbruges til andre projekter.

Ydermere er jordskruer lavet af stål, så de kan genbruges ved slutningen af deres levetid. Stål er et af de mest genanvendelige materialer i verden, og genanvendelse af stål kræver væsentligt mindre energi end at producere nyt stål. Jordskruer kan genbruges og genbruges og reducerer deres miljøpåvirkning.

Energieffektivitet

Jordskruer kan bruges sammen med andre energieffektive teknologier, såsom solpaneler og ladestandere. Dette kan hjælpe yderligere med at reducere en konstruktions CO2-fodaftryk og forbedre dens overordnede bæredygtighed.

Afslutningsvis tilbyder jordskruer adskillige miljømæssige fordele i forhold til traditionelle fundamenter. De har et væsentligt lavere CO2-fodaftryk, en minimal miljøpåvirkning, er genbrugelige og genanvendelige og kan forbedre energieffektiviteten af en konstruktion. Hvis du overvejer et bæredygtigt byggeprojekt, er jordskruer en fremragende fundamentløsning.

Kombineret løsning

Jordskruer giver dig mulighed for at reducere mængden eller bygge helt uden beton i dine fundamenter.

Udover at jordskruen er et solidt fundament i sig selv, bruges den også i kombination med støbte fundamenter, hvor den fungerer som støtte og bærer af betonen.

Denne kombinationsløsning er med til at reducere mængden af beton og reducerer behovet for at grave, da jordskruer kan skrues ned i en dybde, hvor de kan fastgøres til fast underlag. Det betyder, at betonpladen kan blive tyndere uden at miste bæreevne eller stabilitet.

sgu bjælkeskrue stopdigging
sgs stolpeskrue stopdigging
sgc adapterskrue stopdigging
sgn rørskrue stopdigging
sgp adapterskrue stopdigging
sg ex adapterskrue stopdigging

Over ser du noen av jordskruene våre