Sådan bygger du et støjhegn

Støj er et voksende problem, i takt med at der bygges stadig flere veje og boligområder.  Et korrekt monteret støjhegn kan give fred og ro og samtidig gøre det sværere at kigge ind i haven.

Mange mennesker er generet af støj. Ved at montere et støjhegn på korrekt vis kan du få fred og ro i dit hjem og sænke dit stressniveau. Samtidig gør du det også sværere at kigge ind i din have. Vi viser dig, hvordan du skal gribe monteringen af et støjhegn an!

Planlægning og research

Et godt støjhegn skal naturligvis være lyddæmpende og sørge for, at man ikke kan kigge ind i haven. Skal støjbeskyttelsen være effektiv, er det vigtigt, at den er både tæt og korrekt placeret. Der findes flere forskellige modeller på markedet, både absorberende og reflekterende. Spørg en ekspert og forklar din situation for at opnå det bedst mulige resultat.

Hvordan bygger man et støjhegn?

Uanset om du skal bygge et hegn, så man ikke kan kigge ind i din have, eller montere en større beskyttelse mod støj, er det vigtigt at kontrollere, at alting udføres korrekt. Dette skyldes, at alle hegn som udgangspunkt kræver byggetilladelse. Kontakt derfor din kommune og forhør dig omkring, hvad der gælder for lige netop dit hegn. Derefter skal du overveje, hvilken type beskyttelse du ønsker dig. Du kan enten købe færdige moduler eller selv bygge et hegn af separate dele. En stabil grund er meget vigtig, for at hegnet kan holde til vind og vejr, ligesom det skal være helt tæt. Den mindste lille flænge i støjbeskyttelsen gør en stor forskel i forhold til, hvordan lyd opfattes på den anden side af hegnet. Tænk på, at støjbeskyttelsen bør udformes til at passe ind i miljøet som helhed, eksempelvis i forhold til vejens højde. Træ er derfor et godt materiale, da det også er let, stærkt og formbart.

Jordskruer giver dit hegn en stabil grund

StopDiggings jordskruer giver dit støjhegn en hurtig og effektiv forankring. Når du benytter dig af vores jordskruer i stedet for at grave eller støbe sokler, sparer du både tid og penge. Derudover får du en smartere og mere praktisk forankring, eftersom du slipper for at vende op og ned på haven.

Vi har certificerede montører over hele landet, som hjælper dig med at finde den bedste løsningen til lige netop dit projekt!

Kontakt os i dag for at finde din nærmeste montør!