Skip to main content

Hvis du er i gang med et byggeprojekt, og vil have en simpel løsning til fundamentet uden behov for at grave ud og støbe, bør du satse på at bygge med jordskruer. At bygge uden at støbe er fordelagtigt både ud fra en økonomisk og tidsmæssig synsvinkel. Det er særlig fordelagtigt at bygge med jordskruer, eftersom du kan begynde at bygge direkte efter installationen, som udføres af Stop Diggings kompetente montører. 

Hvad kan jeg bygge med jordskruer? 

Jordskruer kan både bruges til ombygninger og helt nyt byggeri. Uanset om du vil bygge et nyt fritidshus, en udestue eller en carport, er jordskruer et optimalt valg, eftersom de udgør et hurtigt og enkelt fundament. Jordskruer kan endda installeres i hård jord, hvor det ellers kan være svært at grave betonfundamenter ned. At bygge uden at grave er tidsbesparende, for hvis du i stedet benytter dig af et byggefirma, så koster hver time, du er nødt til at vente på at kunne bygge et fundament. Et betonfundament skal graves ned i frostfri dybde for at holde, hvilket både er arbejds- og tidskrævende. 

Byg en terrasse eller udestue 

En terrasse eller udestue er en dejlig plads i haven, og for at du skal kunne nyde den i lang tid, er det vigtigt at vælge det rigtige fundament. Vores jordskruer er rustfri, kan tåle kulde og varme, og kan monteres året rundt. Hvis du påbegynder dit terrassebyggeri allerede om vinteren, når der er frost, kan du garanteret nå at blive færdig til sommeren, eftersom vores jordskruer kan monteres, selv når der er frost i jorden. De er grundigt testet mht. træk, tryk og belastning. 

En terrasse skal forankres i jorden med ca. to meters mellemrum i alle retninger for at holde godt, hvilket nemmest klares med jordskruer. Der findes jordskurer i mange forskellige varianter som fx adapterskrue, rørskrue, lægteskrue og stolpeskrue, og de er tilgængelige i mange længder for at kunne klare alle typer byggeri. At bygge selv har aldrig været nemmere, eftersom du kan påbegynde byggeriet, lige så snart monteringen er færdiggjort. 

At sætte et stakit op 

Med en stolpeskrue kan du bygge et nyt stakit uden at støbe eller grave, og vores stolpeskruer findes i flere dimensioner for at passe til ethvert behov. Fastgørelseselementer og mål følger danske byggestandarder, for at det skal være nemmere at bygge selv. Stolpeskruer til et stakit bør sidde med 1,8 meters mellemrum, for at dit stakit skal blive stabilt og holdbart. En stor fordel ved at bygge stakit med jordskruer er, at skruerne kan tages op igen og genbruges – det er perfekt, hvis du skal flytte, og gerne vil tage dit stakit med, eller hvis du vil have et mindre eller større område indhegnet. 

At bygge et skur 

Vi ved nok allesammen, hvor vigtigt det er med opbevaringsplads, og med et skur på din grund kan du nemt og sikkert opbevare dit haveværktøj, cykler og diverse ting, som du gerne vil opmagasinere. Opfører du et skur på høst 10 kvadratmeter, behøver du ikke at anmelde byggeriet til kommunen. Dog bør du altid undersøge de gældende regler hos din kommune, inden du begynder. 

Jordskruer er den perfekte jordforankring til et skur, og vores jordskruer kan anvendes i de fleste jordtyper, såsom muldjord, sten, ler og sandjord. Uanset om du skal bygge skuret selv, eller køber et præfabrikeret produkt, så har vi hos Stop Digging de jordskruer, der behøves for at få en god forankring. Vores kompetente montører er tilgængelige i hele landet, og hjælper dig gerne med monteringen af jordskruerne. 

En carport til at beskytte bilen 

Hvis du vil bygge en overdækning til din bil med lave omkostninger, så er carporten et oplagt valg. Det kræver meget mindre end en garage både økonomisk og tidsmæssigt. Ved at vælge jordskruer i stedet for at støbe et fundament eller grave betonsokler ned, sparer du penge, samtidig med at projekttiden bliver meget kortere. 

Stop Diggings lægte- og stolpeskruer passer perfekt til opførelse af en carport. Vores montører kan hjælpe dig med at vælge de rette dimensioner på carporten, så den kan klare både blæst og sne, hvor du bor. Det er vigtigt, at en carport er stabil, hvilket den bliver med de rette jordskruer. 

At bygge et fritidshus 

At bygge et fritidshus med jordskuer er så nemt, som det nogensinde kan blive, når man tænker på, at jordskuer kan anvendes uanset jordbundsforhold. Mange gange ligger grunde til fritidshuse lidt afsides, og underlaget kan variere. Selv om grunden er svært fremkommelig eller stejl, så kan vores maskiner klare arbejdet, og vores montører er vant til at arbejde på alle typer byggepladser. 

 

Byggetips til anvendelse af jordskruer 

Når du skal bygge med jordskruer, planlægger du arbejdet på præcis samme måde, som hvis du skulle bygge på betonsokler eller en anden type jordfundament. Kontakt os hos Stop Digging, og fortæl om dit byggeprojekt, så kommer vi frem til en god løsning til dit byggeri, giver dig et prisoverslag, og booker en tid til at montere jordskruerne. 

Ved at vælge jordskruer fra Stop Digging får du en tryg forankring, uanset hvad du skal bygge, hvilket er afgørende for, at dit projekt kan holde længe. Jorden forbores inden vi skruer jordskruerne i, og vi vurderer som regel jordbundsforholdene vha. en jordprøve, så du får den bedst mulige jordforankring. Når vi har monteret dine jordskruer, kan du begynde at bygge med det samme. 

Fordele ved at bygge med jordskruer 

Der er mange fordele ved at bygge med jordskruer: Du sparer tid ved at bygge uden at støbe eller grave, og samtidig er det en billigere løsning i betragtning af holdbarheden. Du får altid 25 års garanti på jordskruer fra os, og de efterlader minimale spor på grunden, hvor de monteres, i modsætning til et nedgravet fundament. Desuden er jordskruer meget bedre for miljøet, idet produktionen af en betonsokkel udleder 50% mere CO2 end en jordskrue. 

Når jordskruer fjernes, efterlades der minimale spor, og du kan desuden genbruge dem. Alle vores jordskruer er ISO-certificerede og CE-mærkede. Desuden tilbyder vi flere muligheder for specialmontage, hvilket gør, at jordskruerne fungerer til de fleste typer byggeprojekter. En jordskrue fungerer præcis som en betonsokkel, men er nemmere at montere, og har meget lavere omkostninger. Jordskruer kan tilmed monteres gennem asfalt, såfremt det er nødvendigt. 

Next Post