Skip to main content

Alle byggeprojekter har en større eller mindre miljøpåvirkning og det er altid vigtigt at vælge de materialer og arbejdsmetoder, der påvirker miljøet så lidt som muligt. Med en lille miljøpåvirkning ved byggeri kan du bygge et skur, et fritidshus eller en carport med god samvittighed. Miljøpåvirkningen med jordskruer er meget mindre, end hvis du fx anvender punktfundamenter af beton. Det er fordi fremstillingen af cement udleder ganske meget CO2. 

Hav altid miljøet med i overvejelserne ved byggeri 

Miljøvenlighed er i centrum i dag, og der findes flere måder at bygge miljøvenligt på. Ved at bruge langtidsholdbare materialer, der kan genanvendes, gør du også noget godt for miljøet. Vi er stolte af vores jordskruer, som har en lav miljøpåvirkning i et byggeprojekt sammenlignet med mange andre forankringsmetoder. Udslippet af CO2 er lavt i sammenligning med fremstilling af beton. 

Desuden er jordskruerne meget holdbare, og ved at gøre dit byggeri langtidsholdbart, skåner du også miljøet. Vi giver mindst 25 års garanti på alle vores jordskruer. Du har desuden mulighed for at genanvende skruerne, og materialet kan genbruges, når du ikke længere har behov for noget, du tidligere har bygget. 

Betonindustrien er ansvarligt for en stor del af udledningen af CO2 i verden. Beton er nødvendigt ved opførelse af fx huse i flere etager og industribygninger pga. deres størrelse. Alligevel bruger mange beton unødvendigt, når det gælder forankring af mindre projekter som eksempelvis fritidshuse, annekser, terrasser og stakitter. Beton er hverken det miljøvenligste alternativ eller det mest omkostningseffektive for sådanne projekter. 

Vælg jordskruer for mindre miljøpåvirkning ved byggeri 

Annekser er et meget populært tillægsbyggeri nu til dags, og sådan et kan enten ligge på en støbt betonplade eller på forankringspunkter som jordskruer eller betonsokler. Du bør dog vide, at en støbt betonplade bidrager med op til 1000% mere CO2, end vores jordskruer gør. At det gør en stor forskel, kan der ikke være nogen tvivl om. 

Når det kommer til betonsoklen, et meget anvendt produkt indenfor byggeprojekter, så udleder fremstillingen af dem omkring 50% mere CO2 end fremstilling af jordskruer. Desuden kræver betonsokler lige som betonplader meget mere arbejde end jordskruer. Jordskruerne skrues bare direkte ned i jorden, uden at du behøver at grave eller fragte store mængder beton. Desuden påvirker installationen af jordskruer fra Stop Digging din have minimalt. 

Vi mennesker er i dag vant til, at det, som er godt for miljøet, ofte koster lidt mere, eller alternativt tager længere tid. Det er dog ikke tilfældet, når du vælger jordskruer fra Stop Digging. De er et alternativ, som er hurtigere og mere miljøvenligt end at bruge beton. 

Miljøvenlighed er mere end bare affaldssortering og genbrug 

Danskere bygger generelt meget i deres haver, det kan fx være mindre terrasser og opbevaring, men også større annekser og carporte. Selvom et enkelt individ ikke gør en stor en forskel for miljøet, er det alligevel altid bedst at vælge de mest miljøvenlige alternativer. Med jordskruer fra Stop Digging kan du få udført dine byggeprojekter uden at skulle gå på kompromis med miljøet. Desuden sørger vi for monteringen for dig, og du kan derefter begynde at bygge med det samme. 

Jordskruerne efterlader ikke en masse jord og andet affald, og kræver derfor færre transporter. Også transport påvirker miljøet i en grad, der er værd at tage med i overvejelserne, og du sparer kørslen frem og tilbage med affald, når du vælger vores jordskruer. Vi har dem med, når vi kommer, og eftersom der ikke er behov for at grave, behøver vi ikke at fragte noget jord med os tilbage. 

Jordskruer kan genbruges 

Vores jordskruer fremstilles af varmgalvaniseret stål, som kan genbruges. På den måde går materialet ikke til spilde, når du ikke længere har behov for skruerne. Desuden påvirker de din have minimalet, hvilket også er positivt for planter og insekter. Hvis du planlægger at flytte i fremtiden, og gerne vil kunne tage dit skur eller din udestue med dig, er det også fuldt ud muligt med vores jordskruer. De kan nemlig genanvendes, takket være deres høje kvalitet. 

Holdbarhed er en del af miljøarbejdet, og gennem at tilbyde dig jordskruer af høj kvalitet, bidrager vi til en mere holdbar fremtid. Det er klogt at vælge så meget genanvendeligt materiale som muligt til alle dine byggeprojekter for at bygge så miljøvenligt som muligt. 

Den laveste miljøpåvirkning med jordskruer 

Af de gode alternativer, der findes til forankring, har jordskruer den laveste miljøpåvirkning, hvilket gør dem til det bedste alternativ. Der findes også mange andre fordele ved at bygge med jordskruer, såsom at de kan monteres året rundt, tåler et hårdt klima, og også kan monteres gennem asfalt, sten og andre underlag, hvor det kan være svært at grave. Stop Diggings jordskruer er CE-mærkede og ISO-certificerede, så du kan føle dig tryg, når du anvender dem. 

Takket være de mange fordele ved jordskruer findes der ikke nogen undskyldning for at belaste miljøet med betonsokler. Nedgravning og støbning af punktfundamenter tager desuden lang tid, og det er hårdt for kroppen. Spar penge og tid samtidig med, at du gør noget godt for miljøet ved at vælge jordskruer fra Stop Digging. 

Next Post