Spar tid og penge med jordskruer!

 

Vi monterer jordskruer til fastgørelse af alt lige fra altaner/balkoner og hegn til parkbænke og støjværn. Arbejdet udføres af vores lokale montører. Inden vi monterer skruerne, forborer vi et hul i jorden for at sikre en stærk montering. Mindre sten forskubbes under boringen, og blokerende sten med diametre op til 30 cm gennembrydes. Jordskruerne kan monteres alle de steder, hvor man normalt graver for at støbe en stolpe eller nedgrave en præfabrikeret betonstolpe.

Jordskruer med mange formål

 

Vi kan montere skruer de steder, hvor der fx skal opføres et hegn, en terrasse, et haveskur eller en carport. Vi kan også montere skruer ved større bygge- og anlægsarbejder som fx støjværn og hytter. Af andre anvendelsesområder kan nævnes skruer til parkbænke, cykelstativer, affaldskurve og skilte. Vi har flere end 10 forskellige modeller af skruer til diverse underlag og montageemner. Derudover har vi flere specialapplikationer til brug ved montering af fx støjværn og flagstænger.

Skruerne forårsager ingen skader på græs, asfalt eller fliser

 

Når vi monterer jordskruerne, slipper du for at få græsplænen eller fliserne gravet op for at få støbt eller nedgravet betonstolper. Hvis du fx har brostensbelægning, fjerner vi kun den brosten, der ligger, hvor skruen skal monteres, og borer der. Vi kan også montere skruer direkte gennem eksisterende trædæk eller asfalt. I de tilfælde forborer vi med et 80 mm bor. Dette sparer utroligt meget tid og mange penge. Når der ikke skal støbes, betyder det desuden, at monteringen af selve konstruktionen kan påbegyndes straks, når skruerne er på plads. Jordskruerne kan også monteres om vinteren.

Udfyld kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig og svarer på dine spørgsmål.